Participarea studenților facultății la campania de caritate “Cadoul din cutia de pantofi Moldova“ 

Studenții Facultății Arte Plastice și Design, UPS „Ion Creangă” în perioada vacanței de iarna, au decis să susțină Campania de caritate Cadoul din cutia de pantofi Moldova“ ce a fost organizată de ONG Ajută unui om în partneriat cu magazinele Kaufland.

În perioada 25.12.2020 și 6.01.2021 studenții și profesorii Facultății au participat în voluntariat la colectarea bunurilor și cadourilor pentru toți copii Republicii Moldova cu necesități. Studenții și profesorii au colectat haine și jucării noi, dulciuri si rechizite școlare pentru că toți copii de orice vârstă să primească cadouri, în special de sărbătorile iernii!

Îndemnăm participarea la acest frumos și nobil gest!
Oricare din noi poate participa. Rugămintea fiind, ca cutiile de cadouri să corespundă vârstei între 3 și 16 ani. Prin faptul că voluntarii merg direct în sate cu cutiile pregătite se cunoaște informația că pentru băietei sunt mai puține cadouri. Momentul frumos este că există informație despre persoanele care au primit cutiile pregătite de studenții și profesorii Facultății noastre. Acest moment încă mai mult ne îndeamnă să fim mai buni, grijulii și să facem fericit un copil prin darurile care le va primi din suflet din partea membrilor Facultății.

În pandemie situația este complicată la toți, dar vrem să credem că totuși, ne putem împărți cu ceea ce avem și să dăruim Magia Sărbătorilor oamenior din jurul nostru!

Mulțumim tuturor participanților!
Vă dorim sănătate și prosperare în 2021!
Cu mult drag, studenții facultății Arte Plastice și Design