CAMPANIE  DE CARITATE
ÎN CONTEXTUL ZILEI INTERNAȚIONALE
A VOLUNTARIATULUI

Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului, studenții UPS „Ion Creangă” în parteneriat cu Secția de Ghidare și Consiliere în Carieră au organizat campanii de caritate pentru diferiți beneficiari.
Studenții Facultății Arte Plastice și Design și-au luat misiunea de-a aduce o rază de soare într-o casa de copii.
Grație, campaniei, studenții au reușit sa adune alimente, haine și jucării toate pentru copiii.
Alături de daruri, studenții au oferit căldură, zâmbet și încurajări.
Prin acestă acțiune de caritate, studenții voluntari și-au atins scopul propus în cadrul campaniei: de a face pe cineva mai fericit.

Aducem mulțumiri, organizatorilor, studenților, donatorilor și tuturor celor implicați în procesul de colectare a bunurilor, astfel încât campania să-și atingă obiectivul scontat.

Facultatea Arte Plastice și Design a susținuto pe studenta anului II, specialitate Design Interior – Daniela Timofei, care a venit cu o idee de voluntariat și singură a organizat campanie de caritate pentru familia Balan și Anghelinici din satul Ghindești r. Florești.

„De obicei când mergeam în sat, mereu masa de sărbătoare era plină de felurite bunătăți. Anul acesta în timpul masei de sărbătoare, mergea o emisiune și era vorba despre familii social vulnerabile și că ele nici nu știu ce e masă de sărbătore, nici nu știu copiii când au mâncat ultima dată dulciuri.
și am decis ca să organizez în facultatea o boxă pentru produse nealterabile ca de Crăciun să aducem împreună cu toată facultatea familiilor Balan și Anghelinici din r. Florești, satul Ghindești cîteva produse de bază pentru masa de sărbătoare. Dar toți atât de receptivi au fost, au donat chiar și haine și jucării pentru aceste două familii. Și mulțumesc din tot sufletul pentru toți care nu sunt indiferenți și au adus în ziua de Crăciun o masă cu spirit adevărat de sărbătoare.”

Daniela Timofei

Gallery Wordpress