LECȚIE PUBLICĂ: TENDINȚE ÎN ANIMAȚIE ȘI DESIGN DE JOCURI PENTRU STUDENȚII KNUTD ȘI FAPD

LECȚIE PUBLICĂ: TENDINȚE ÎN ANIMAȚIE ȘI DESIGN DE JOCURI PENTRU STUDENȚII KNUTD ȘI FAPD

În data de 23 mai 2024, în cadrul cooperării internaționale dintre Universitatea Națională de Tehnologii și Design din Kiev și FACULTATEA DE ARTE PLASTICE ȘI DESIGN, a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău,
Stela Railean, cadru didactic al Facultății Arte Plastice și Design, a ținut o lecție publică, online, la subiectul „Tendințe contemporane în animație și design de jocuri: Studiu de caz a studiourilor de animație și case de producție contemporane”.

La prelegere au participat studenții Facultății Arte Plastice și Design, anului II, programul de studii ANIMAȚIE, și DESIGNUL JOCURILOR, precum și, studenții și cadrele didactice ale Facultății de Design, Universitatea Națională de Tehnologii și Design din Kiev.

Tema evenimentului a vizat direcțiile și tendințele moderne în domeniul animației și al designului de jocuri.
Dna Stela Railean a prezentat tehnologii și instrumente moderne de creare a imaginilor video folosind propriile proiecte. Prelegerea a fost interesantă și informativă pentru toți studenții, inspirându-i pentru noi realizări în propriile proiecte.

Îi mulțumim sincer doamnei Калина Пашкевич și doamnei Stela Railean pentru materialele interesante și utile ale prelegerii!

Gallery Wordpress