FACULTATEA ARTE PLASTICE ȘI DESIGN la evenimentul Fii PRO, alege să fii profesor!

În data de 28 aprilie 2024, peste 3000 de absolvenți din întreaga țară s-au reunit la Arena Chișinău. Cu genericul inspirat „Fii PRO! Alege să fii profesor!”, această întâlnire promovează pasiunea pentru profesia didactică.

Reprezentanții Facultății de Arte Plastice și Design, alături de toate cele 8 facultăți ale Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău au participat la eveniment, oferind nu doar informații despre oferta educațională, ci și consiliere vocațională și ghidare în carieră.

Ministrul Dan Perciun a venit cu un mesaj către tineri, în care le-a vorbit despre impactul social al profesiei de pedagog, despre oportunitățile, dar și provocările acestei meserii. Cu un mesaj de încurajare către absolvenți a venit și Prim-ministrul Dorin Recean. La rândul său, Isobel Coleman, Administratoare adjunctă, Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID – US Agency for International Development) a venit cu un mesaj pentru tinerii absolvenți.

Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, voluntarilor și profesorilor din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, voluntarilor și profesorilor din cadrul Facultății de Arte Plastice și Design, Spătaru Rodica, Rusu Valentin, Reabenchi Eugen, Prangache Liuba, Natalia Sajin.
Evenimentul deosebit a avut loc în cadrul Săptămânii Educației, organizat de Ministerul Educației și Cercetării.
Text parțial preluat de pe pagina oficială de facebook a UPSC și a Ministerului Educației și Cercetării.
Gallery Wordpress